Näyttävä kuparinen baaritiski, alkuperäinen rosoinen tiiliseinä ja viehättävät, mittatilaustyönä teetetyt kalusteet.

Baaritiskin takana komeilee 16-nokkainen hanaseinä, josta laskettavat juomat tulevat suoraan panimon tuotantotiloista lasiseinän takaa. Kokonaisuutta täydentää pieni valikoima tarkkaan valikoituja natural-viinejä.

KBC Taproomin ja sen tunnelman kaikkein tärkein elementti on kuitenkin asiakkaat, jotka täyttävät tilan läsnäolollaan ja iloisella puheensorinalla.

– Haluamme, että kaikilla on meille lämmin ja tervetullut olo vauvasta vaariin, karvakavereita unohtamatta. Se on olennainen osa meidän kulttuuriamme, sanoo ravintolapäällikkö Jessica Sorsakari.

Asiakkaiden vuorovaikutusta voidaan tukea myös ruoan ja juoman avulla.

– Pizzat leikataan meillä valmiiksi siivuiksi ja kannustamme sosiaaliseen syömiseen – tilataan erilaisia pizzoja, joita voidaan maistella yhdessä koko pöytäseurueen kanssa.

Pizzoja sesongin täytteillä

Maineeltaan legendaarisia KBC Taproomin pizzoja ei voi sanoa tyyliltään tietyn koulukunnan mukaisiksi.

– Osa pizzoista on New York -vaikutteisia, kuten Pepperoni. Tykkään kuitenkin ajatella, että pizzamme ovat turkulaisia, pohjaltaan ohuita ja rapeita sekä täytteiltään runsaan mehukkaita, Jessica toteaa.

Viimeistään täytteiden kohdalla vertailukohdat muihin pizzatyyleihin tai -ravintoloihin katoavat. Neljästi vuodessa vaihtuvan pizzamenun makukombinaatiot ovat ennakkoluulottomia, jopa hauskoja.

– En välttämättä lähde miettimään täytteitä “perinteisestä pizzanäkökulmasta”, vaan ylipäätään kiinnostavista ja toimivista makuyhdistelmistä.

Säännöllinen vaihtuvuus luo listaan yllätyksellisyyttä ja mahdollistaa satokauden huomioimisen.

– Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia kauden raaka-aineita. Aina mukana pysyvien mozzarellan sekä klassisen pepperonin lisäksi listalla voi näkyä talvisesonkina vaikka punajuurta.

Tai sitten jotain muuta virkistävää: esimerkiksi perinteisempi kinkku-ananas, mutta aidolla saunapalvilla, tuoreella ananaksella sekä oreganolla.

Elämyksellistä ohjelmaa

Live-musiikkia, tankintyhjentäjäisiä ja aamupalakattauksia. Erilaisten tapahtumien ja tempausten järjestäminen on ollut alusta lähtien tärkeä osa taproomin tarjontaa.

Lauantaisin asiakkaat saavat nauttia kotimaisten DJ-artistien musiikkivalinnoista ja pitkin vuotta tilassa järjestetään jazz- ja muita keikkoja. Tilan ääneen ja akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomioita. Artistivalinnoista vastaa muusikko ja salivastaava Jonni Kilpiä.

Oman ohjelman lisäksi panimo on osallistunut säännöllisesti muihin kaupunkitapahtumiin, kuten Kesärauhaan, Kirkkopuiston Terassille ja Turun Joulutorille.

– Haluamme omalta osaltamme olla luomassa kiinnostavaa, elävää kaupunkikulttuuria, Jessica kuvailee.

Panimon ja sen ravintolan asenne uusien asioiden kokeilemiseen on ennakkoluuloton. Tavoitteena on luoda Kakolanmäestä ja KBC Taproomista paikka, jonne on aina hyvä syy lähteä: jokaisen käynnin tulee olla mieleenpainuva ja kokonaisvaltainen.

Ei olekaan ihme, että uudet vieraat usein huokaavat klassikkolauseen saliin astuessaan: “ihan kuin olisi ulkomaille tullut”.

Taproomilla istutaan koti- maisen huonekaluvalmistaja Norman suunnittelemilla KBC-tuoleilla. Salin vaikuttava sisustus ja design on pitkälti mittatilauksena teetettyä. Myös alkuperäinen, rouhea tiiliseinä pääsee oikeuksiinsa.

Oluen lisäksi Kakola Brewing Company tunnetaan pizzoistaan. Niissä autenttiset italialaiset raaka-aineet yhdistyvät paikallisiin sesongin makuihin.

Näyttävä kuparinen baaritiski, alkuperäinen rosoinen tiiliseinä ja viehättävät, mittatilaustyönä teetetyt kalusteet.

Baaritiskin takana komeilee 16-nokkainen hanaseinä, josta laskettavat juomat tulevat suoraan panimon tuotantotiloista lasiseinän takaa. Kokonaisuutta täydentää pieni valikoima tarkkaan valikoituja natural-viinejä.

KBC Taproomin ja sen tunnelman kaikkein tärkein elementti on kuitenkin asiakkaat, jotka täyttävät tilan läsnäolollaan ja iloisella puheensorinalla.

– Haluamme, että kaikilla on meille lämmin ja tervetullut olo vauvasta vaariin, karvakavereita unohtamatta. Se on olennainen osa meidän kulttuuriamme, sanoo ravintolapäällikkö Jessica Sorsakari.

Asiakkaiden vuorovaikutusta voidaan tukea myös ruoan ja juoman avulla.

– Pizzat leikataan meillä valmiiksi siivuiksi ja kannustamme sosiaaliseen syömiseen – tilataan erilaisia pizzoja, joita voidaan maistella yhdessä koko pöytäseurueen kanssa.

Taproomilla istutaan koti- maisen huonekaluvalmistaja Norman suunnittelemilla KBC-tuoleilla. Salin vaikuttava sisustus ja design on pitkälti mittatilauksena teetettyä. Myös alkuperäinen, rouhea tiiliseinä pääsee oikeuksiinsa.

Pizzoja sesongin täytteillä

Maineeltaan legendaarisia KBC Taproomin pizzoja ei voi sanoa tyyliltään tietyn koulukunnan mukaisiksi.

– Osa pizzoista on New York -vaikutteisia, kuten Pepperoni. Tykkään kuitenkin ajatella, että pizzamme ovat turkulaisia, pohjaltaan ohuita ja rapeita sekä täytteiltään runsaan mehukkaita, Jessica toteaa.

Viimeistään täytteiden kohdalla vertailukohdat muihin pizzatyyleihin tai -ravintoloihin katoavat. Neljästi vuodessa vaihtuvan pizzamenun makukombinaatiot ovat ennakkoluulottomia, jopa hauskoja.

– En välttämättä lähde miettimään täytteitä “perinteisestä pizzanäkökulmasta”, vaan ylipäätään kiinnostavista ja toimivista makuyhdistelmistä.

Säännöllinen vaihtuvuus luo listaan yllätyksellisyyttä ja mahdollistaa satokauden huomioimisen.

– Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon kotimaisia kauden raaka-aineita. Aina mukana pysyvien mozzarellan sekä klassisen pepperonin lisäksi listalla voi näkyä talvisesonkina vaikka punajuurta.

Tai sitten jotain muuta virkistävää: esimerkiksi perinteisempi kinkku-ananas, mutta aidolla saunapalvilla, tuoreella ananaksella sekä oreganolla.

 

Oluen lisäksi Kakola Brewing Company tunnetaan pizzoistaan. Niissä autenttiset italialaiset raaka-aineet yhdistyvät paikallisiin sesongin makuihin.

Elämyksellistä ohjelmaa

Live-musiikkia, tankintyhjentäjäisiä ja aamupalakattauksia. Erilaisten tapahtumien ja tempausten järjestäminen on ollut alusta lähtien tärkeä osa taproomin tarjontaa.

Lauantaisin asiakkaat saavat nauttia kotimaisten DJ-artistien musiikkivalinnoista ja pitkin vuotta tilassa järjestetään jazz- ja muita keikkoja. Tilan ääneen ja akustiikkaan on kiinnitetty erityistä huomioita. Artistivalinnoista vastaa muusikko ja salivastaava Jonni Kilpiä.

Oman ohjelman lisäksi panimo on osallistunut säännöllisesti muihin kaupunkitapahtumiin, kuten Kesärauhaan, Kirkkopuiston Terassille ja Turun Joulutorille.

– Haluamme omalta osaltamme olla luomassa kiinnostavaa, elävää kaupunkikulttuuria, Jessica kuvailee.

Panimon ja sen ravintolan asenne uusien asioiden kokeilemiseen on ennakkoluuloton. Tavoitteena on luoda Kakolanmäestä ja KBC Taproomista paikka, jonne on aina hyvä syy lähteä: jokaisen käynnin tulee olla mieleenpainuva ja kokonaisvaltainen.

Ei olekaan ihme, että uudet vieraat usein huokaavat klassikkolauseen saliin astuessaan: “ihan kuin olisi ulkomaille tullut”.